maandag 6 mei 2024

"Groot Succes! Meer dan 35 Deelnemers bij Ons Evenement 'LWD in Verbinding'"

Beste lezers,

We zijn verheugd om fantastisch nieuws met jullie te delen! Ons recente evenement "LWD in Verbinding" op afgelopen vrijdag bracht meer dan 35 enthousiaste deelnemers samen! Het was een buitengewone start van ons project, en we kunnen nauwelijks wachten om meer van dergelijke evenementen te organiseren.

Het was een genoegen om te zien hoe onze gemeenschap bij elkaar kwam, verbond en deelde tijdens dit evenement. De energie en het enthousiasme waren werkelijk inspirerend, en het geeft ons een enorme boost om door te gaan met ons werk.

Binnenkort zullen we een uitgebreid fotoverslag delen van het evenement, dus blijf onze sociale mediakanalen volgen voor updates! We kunnen niet wachten om de herinneringen van deze geweldige dag met jullie te delen.

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen en heeft bijgedragen aan het succes van "LWD in Verbinding". Samen bouwen we aan een sterke en verbonden gemeenschap.


Met vriendelijke groet,

Youri/projectmanager lwd in verbinding 
#LWDinverbinding #NetwerkLeeuwarden

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...