vrijdag 30 augustus 2024

Team LWD in Verbinding is weer terug!

Na een welverdiende zomerstop en vakantie van vijf weken, zijn we vanaf dinsdag 3 september weer terug in het Netwerkcentrum Leeuwarden. We hopen dat iedereen een fantastische zomer heeft gehad en net zo enthousiast is als wij om weer aan de slag te gaan.

Wat kun je verwachten?

- Herstart van onze activiteiten: Vanaf 3 september staan we klaar om weer samen te werken en onze reguliere activiteiten voort te zetten.
- Nieuwe energie en ideeën: De zomer heeft ons de kans gegeven om op te laden en we komen terug met frisse energie en nieuwe plannen om onze dienstverlening nog beter te maken.
- Gezelligheid en netwerken: Zoals altijd, bieden we een warme en inspirerende omgeving voor al onze bezoekers en partners.

Kom langs!

We nodigen iedereen uit om langs te komen in het Netwerkcentrum Leeuwarden. Of je nu een trouwe bezoeker bent of nieuw bij ons, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op +31 6 23613161

#ishetal3september #NetwerkcentrumLeeuwarden

We zien jullie graag snel!

woensdag 28 augustus 2024

Welkom bij LWD in Verbinding! 🌟

Projectmanager Youri staat klaar om onze activiteiten weer te hervatten. We kijken er enorm naar uit om onze collega’s weer te zien in het netwerkcentrum in Leeuwarden. Met frisse energie kunnen we aan nieuwe projecten beginnen en samen geweldige resultaten bereiken.

📸 Visuele aantrekkelijkheid: Bekijk de foto van ons prachtige netwerkcentrum! #LWDinVerbinding #NetwerkcentrumLeeuwarden #NieuweProjecten #Teamwork

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...