donderdag 14 maart 2024

**Welkom bij "LWD Verbindt" - Een Inclusief Evenement voor Iedereen!**

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor het inclusieve evenement "LWD Verbindt" op vrijdag 3 mei 2024! Dit unieke evenement is ontworpen om mensen met en zonder beperking samen te brengen in een sfeer van verbinding, plezier en inclusie.


**Datum:** Vrijdag 3 mei 2024  

**Tijd:** 15:00 uur tot 20:00 uur  

**Locatie:** Netwerkcentrum Leeuwarden, Insulindestraat 27, 8921 JW Leeuwarden  

**Contact:** [lwdverbindt@gmail.com](mailto:lwdverbindt@gmail.com)


"LWD Verbindt" biedt een inclusieve omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Het programma omvat activiteiten die geschikt zijn voor alle deelnemers, waardoor iedereen kan genieten van een dag vol plezier, verbinding en nieuwe ervaringen.


Of je nu beperkingen hebben of niet, we hebben je van harte nodig om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Laten we samen komen, verbinden en elkaar inspireren!


**RSVP:** Bevestig je aanwezigheid door op 'Geïnteresseerd' of 'Gaan' te klikken op ons [Facebook-evenement](#), en vergeet niet om je vrienden uit te nodigen!


Voor meer informatie over de toegankelijkheid van het evenement of speciale behoeften, neem gerust contact op met ons op via [lwdverbindt@gmail.com](mailto:lwdverbindt@gmail.com).


We kijken uit naar een inclusieve gemeenschap op te bouwen waarin iedereen gelijkwaardig deelneemt en geniet van dit bijzondere evenement!


Met vriendelijke groet,  

Party DJ Youri/Lwd verbindt



Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...