dinsdag 16 april 2024

**Welkom bij de opening van "LWD in Verbinding"!**

Op vrijdag 3 mei, tijdens de eerste week van de meivakantie, nodigen we je uit om met ons te komen vieren bij de opening van "LWD in Verbinding" in het Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp.

Op deze speciale dag bieden we een scala aan activiteiten aan die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden, of je nu wel of geen LVB hebt. Van het genieten van de muziek van DJ Youri tot deelname aan sport- en spelactiviteiten, het spelen van games, of gewoon ontspannen en netwerken met anderen, er is voor elk wat wils.

Het doel van deze dag is om pesterijen in Leeuwarden en omgeving te verminderen, en we geloven dat dit kan worden bereikt door mensen samen te brengen en verbindingen te leggen.

We heten iedereen van harte welkom op deze speciale dag van verbinding en activiteiten! Kom langs tussen 15:00 uur en 20:00 uur in het Netwerk Centrum Leeuwarden de Klomp, gelegen aan Insulindestraat 27, 8921 JW Leeuwarden.

Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen via e-mail op lwdverbindt@gmail.com. We staan klaar om je te helpen en extra details te verstrekken over het evenement "LWD in Verbinding".






Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...