dinsdag 23 juli 2024

Recap van onze vrijwilligersdag: Praamvaren door de grachten van Leeuwarden!

Op 18 juli had het team van Netwerk Centrum Leeuwarden een fantastische vrijwilligersdag. We genoten van een praamvaart door de prachtige grachten van Leeuwarden, georganiseerd door Stichting Praamvaren Leeuwarden.

Hoofdstuk 1: Een dag om niet te vergeten
Onze vrijwilligersdag begon met een warm welkom van Stichting Praamvaren Leeuwarden. Met een stralende zon aan de hemel en een enthousiaste groep medewerkers aan boord, konden we niet wachten om de grachten van Leeuwarden te verkennen.

Hoofdstuk 2: Praamvaren door Leeuwarden
De praamtocht voerde ons langs de mooiste plekken van de stad. We passeerden historische gebouwen, pittoreske bruggen en groene parken, terwijl onze gids ons vertelde over de rijke geschiedenis en cultuur van Leeuwarden. Het was niet alleen ontspannend, maar ook zeer leerzaam.

Hoofdstuk 3: Bedankt Stichting Praamvaren Leeuwarden
Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de geweldige organisatie en gastvrijheid van Stichting Praamvaren Leeuwarden. Hun inzet en enthousiasme zorgden ervoor dat iedereen een geweldige tijd had. We zijn enorm dankbaar voor deze onvergetelijke ervaring.

Afsluiting:
Het personeelsuitje was een groot succes en we kijken ernaar uit om dit soort activiteiten in de toekomst voort te zetten. Samen genieten en leren is wat ons als team sterker maakt. Nogmaals, bedankt Stichting Praamvaren Leeuwarden!


Tags en Locatie:
- Tags: Stichting Praamvaren Leeuwarden
- Locatie: Leeuwarden, Netherlands

Oproep tot Actie:
Blijf onze website volgen voor meer updates en verhalen over onze activiteiten. Volg ons ook op social media voor de laatste nieuwtjes en evenementen!


Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...