woensdag 10 juli 2024

Samen Sterk: Bedankt aan Jumbo Cambuurplein voor hun Gulle Donatie!

We zijn verheugd om met u te delen dat we onlangs een royale donatie hebben ontvangen van Jumbo Cambuurplein. Op dinsdag 11 juli hebben we een grote hoeveelheid bananendozen mogen ontvangen, die van onschatbare waarde zijn voor onze winkel en de gemeenschap die we bedienen.

Deze donatie komt op een moment dat elke steun enorm wordt gewaardeerd. Dankzij deze gulle bijdrage kunnen we niet alleen onze voorraad aanvullen, maar ook blijven bijdragen aan het welzijn van onze klanten en de bredere gemeenschap.

Onze oprechte dank gaat uit naar Jumbo Cambuurplein voor hun voortdurende steun en vrijgevigheid. Hun betrokkenheid bij onze gemeenschap versterkt niet alleen onze mogelijkheden, maar verheft ook de geest van samenwerking en solidariteit die zo essentieel zijn in moeilijke tijden.

Samen maken we een verschil. We nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze winkel om te zien hoe uw steun directe impact heeft op degenen die we dienen. Ontdek hoe u kunt bijdragen aan onze missie en hoe we samen een positieve verandering kunnen creëren.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en initiatieven door ons te volgen op sociale media en onze website te bezoeken.

Dankjewel voor uw voortdurende steun en betrokkenheid!

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...