vrijdag 27 september 2024

Aankondiging van Samenwerking met Amaryllis Vrijwilligerswerk

27-09-2024

LWD in Verbinding is verheugd om onze officiële samenwerking met Amaryllis Vrijwilligerswerk aan te kondigen. Na een constructief gesprek met Alfons Sanders hebben we de mogelijkheden verkend om onze krachten te bundelen en gezamenlijk een positieve impact te maken in onze gemeenschap.

Doel van de Samenwerking

Als projectmanager bij LWD in Verbinding streef ik naar de opbouw van een stabiele projectgroep. Deze samenwerking is een belangrijke stap in die richting. Wij zullen binnenkort laagdrempelige vacatures publiceren, die Amaryllis Vrijwilligerswerk via haar communicatiekanalen zal verspreiden.

Wat Betekent Dit voor de Gemeenschap?

Nieuwe Vrijwilligermogelijkheden: Door deze samenwerking kunnen we meer vrijwilligers betrekken en hen voorzien van waardevolle ervaringen.

Versterking van Netwerken: Samenwerking met Amaryllis stelt ons in staat om ons netwerk te versterken en de impact van ons werk te vergroten.


Blijf op de Hoogte

Wij zijn enorm trots op deze mijlpaal en kijken ernaar uit om samen met Amaryllis Vrijwilligerswerk bij te dragen aan een betere toekomst voor onze gemeenschap.

Voor meer informatie over onze samenwerking en de aankomende vacatures, kunt u ons profiel bekijken op Samen Leeuwarden of de website van Amaryllis Vrijwilligerswerk.

Neem contact met ons op voor vragen of meer informatie. U kunt ons bereiken via e-mail: lwdverbindt@gmail.com of telefonisch op +31 6 23613161.


Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...