woensdag 4 september 2024

Belangrijke Mededeling: Uitstel van September Evenement

Beste bezoekers,

We willen jullie informeren dat het evenement van LWD in Verbinding in september niet zal plaatsvinden. Vanwege de bezetting van ons team en het inwerken van nieuwe stagiaires gebruiken we deze maand om ons voor te bereiden op de tweede editie van ons evenement en om de organisatie van de projectgroep te versterken.

Nieuwe Datum: We streven ernaar om het volgende evenement rond oktober te plannen. Indien er vertraging optreedt en het evenement later dan oktober wordt ingepland, brengen wij jullie hier tijdig van op de hoogte. 

Blijf Op De Hoogte: Voor verdere updates en informatie, blijf onze website volgen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief via [inschrijflink]. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: lwdverbindt@gmail.com of telefonisch: +31 6 236 131 61. 

Feedback en Contact: We horen graag van jullie! Als je vragen hebt of feedback wilt geven, kun je ons bereiken via mail ons lwdverbindt@gmail.com

We waarderen jullie begrip en geduld en zorgen ervoor dat jullie via onze website en andere communicatiekanalen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,  
Het LWD in Verbinding Team

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...