maandag 23 september 2024

Week Tegen Pesten 2024: Samen Sterk Tegen Pestgedrag

Onze Missie

Bij LWD in Verbinding geloven we in een inclusieve samenleving waarin iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. Tijdens de Week Tegen Pesten 2024 zetten wij ons in voor bewustwording en actie tegen pestgedrag. Onze projectmanager, Youri, deelt zijn persoonlijke verhaal over de impact van pesten en de noodzaak om hier gezamenlijk tegen op te treden.

Wat Wij Doen

Onze organisatie heeft als doel om pestgedrag te verminderen en uiteindelijk te elimineren. Wij richten ons op zowel mensen met als zonder beperking en werken samen met scholen, bedrijven en gemeenschappen. Door middel van workshops, evenementen en informatiesessies stimuleren we een cultuur van respect en inclusie.

Doe Mee

Wil jij ook bijdragen aan een pestvrije omgeving? Bezoek de website van de Week Tegen Pesten voor handige tips, materialen en ideeën over hoe jij kunt helpen:

Lokale Activiteiten

In Leeuwarden en omgeving organiseren wij diverse activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van bewustwording en het delen van kennis. Houd onze pagina in de gaten voor aankomende evenementen en hoe je kunt deelnemen.

Samen Voor Verandering

Pesten is een maatschappelijk probleem dat ons allemaal aangaat. Meer dan 1 op de 10 kinderen in Nederland ervaart pestgedrag. Laten we samen de handen ineenslaan en werken aan een veilige, inclusieve samenleving.

Contactinformatie: Heb je vragen of wil je meer weten over onze initiatieven? Neem contact met ons op via lwdverbindt@gmail.com of bel ons op +31623613161. 

Volg ons op sociale media: Blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen door ons te volgen op https://linktr.ee/lwdinverbinding.

Neem ook een kijkje bij onze eerdere evenementen en verhalen van betrokkenen om te zien wat we samen al hebben bereikt.

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...