donderdag 10 oktober 2024

Meest Gestelde Vragen (FAQ) - LWD in Verbinding

Welkom bij LWD in Verbinding! Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op via een privébericht.


---

1. Waarom betalen jullie geen VOG?

Wij zijn geen formele organisatie, maar een projectgroep die opereert onder de kaders van het Netwerkcentrum Leeuwarden. Het is mogelijk dat het Netwerkcentrum de VOG voor ons kan dekken, maar dit is nog niet zeker.

2. Waarom is een VOG verplicht?

De verplichting voor een VOG is ingesteld om veiligheidsredenen. Projectmanager Youri heeft in het verleden te maken gehad met ongepaste situaties, en daarom is er gekozen voor een strenge screening van alle betrokkenen.

3. Lijkt LWD in Verbinding op andere stichtingen, zoals Cambuur Verbindt?

Nee, wij hebben een andere werkwijze dan andere stichtingen. Onze focus ligt op het organiseren van evenementen voor mensen met en zonder een licht verstandelijke beperking (lvb) en het faciliteren van verbindingsdagen. Hierdoor zijn onze doelstellingen en aanpak uniek.

4. Kan LWD in Verbinding een KvK-registratie krijgen?

Dit is meer een kwestie voor de toekomst. Op dit moment opereren we via een partnerorganisatie, maar we werken aan de mogelijkheid om in de toekomst zelfstandig te zijn. Op dit moment zijn we nog kwetsbaar in onze opzet.

5. Waarom krijgen jullie een begroting van het Netwerkcentrum en plaatsen jullie geen eigen financiering?

Als projectgroep zijn wij geen stichting, wat betekent dat we geen eigen fondsen kunnen werven. Het Netwerkcentrum heeft toegezegd dat we een budget kunnen ontvangen voor activiteiten. Hier staat wel een tegenprestatie tegenover, zoals deelname aan overleggen en het helpen met klusjes zoals afwassen.

6. Hoe groot is LWD in Verbinding?

LWD in Verbinding is momenteel een kleinschalig project dat wordt geleid door Youri. We zijn echter van plan om onze activiteiten uit te breiden en sterker verbonden te worden met het Netwerkcentrum Leeuwarden.


---

Neem contact met ons op! Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op via lwdverbindt@gmail.com of +31623613161. Wij helpen je graag verder!


---

Regelmatige updates en feedback Wij moedigen je aan om feedback te geven over deze FAQ en eventuele aanvullende vragen te stellen. Hierdoor kunnen we de informatie actueel houden en beter inspelen op jouw behoeften.

Toegankelijkheid Deze FAQ is opgesteld met het oog op duidelijkheid en toegankelijkheid voor iedereen, inclusief mensen met een licht verstandelijke beperking. Mocht je iets niet begrijpen, aarzel dan niet om het te vragen!



Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...