vrijdag 11 oktober 2024

Officiële Reactie van LWD in Verbinding op Ongegronde Beschuldigingen

Bij LWD in Verbinding werken we met hart en ziel om onze gemeenschap te ondersteunen, volledig op basis van vrijwillige inzet. Recent zijn er ongegronde beschuldigingen verschenen, waarin wordt gesuggereerd dat leden van onze organisatie, inclusief ikzelf als projectmanager, financieel voordeel zouden halen uit onze activiteiten. Wij willen dit duidelijk ontkennen: alles wat binnen LWD in Verbinding gebeurt, is puur vrijwilligerswerk. Niemand ontvangt een salaris of financiële vergoeding voor zijn of haar inzet.

Onze Werkwijze is Transparant

We vinden het teleurstellend dat er mensen zijn die, zonder de feiten te controleren, ongegronde uitspraken doen. LWD in Verbinding staat voor transparantie, en daarom moedigen wij iedereen aan om met vragen of zorgen rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze officiële kanalen. We zijn altijd bereid om uitleg te geven en in gesprek te gaan. Geruchten en speculaties helpen niemand verder, en we geloven in een open en eerlijke dialoog.

Juridische Bescherming van Onze Reputatie

Om onze organisatie en vrijwilligers te beschermen, zullen wij, indien nodig, juridische stappen overwegen tegen degenen die doelbewust proberen onze reputatie te schaden. Wij zullen ons niet laten beïnvloeden door anonieme geruchten en ongefundeerde beschuldigingen. LWD in Verbinding zet zich in om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor iedereen die met ons samenwerkt, en wij nemen maatregelen om dat te waarborgen.

Onze Focus Blijft op de Toekomst

Ondanks de negatieve berichtgeving blijven we ons richten op wat écht belangrijk is: het ondersteunen van de gemeenschap en het realiseren van onze projecten. LWD in Verbinding is gebouwd op gemeenschapszin, transparantie en integriteit, en we blijven werken aan een positieve impact.

Uitnodiging voor Open Bijeenkomst

We nodigen iedereen die betrokken is of geïnteresseerd is in ons werk uit voor een open bijeenkomst. Hier zullen we onze doelen, projecten en plannen voor de toekomst bespreken. Dit biedt een kans voor de gemeenschap om ons werk beter te begrijpen en vragen te stellen. Wij staan altijd open voor een constructieve dialoog en kijken ernaar uit om met jullie in gesprek te gaan.

Samen Sterker

LWD in Verbinding zal niet afgeleid worden door ongegronde kritiek. We blijven ons inzetten voor onze gemeenschap en nodigen iedereen uit om deel te nemen aan onze missie. We blijven bouwen aan een betere toekomst, ondersteund door jullie voortdurende betrokkenheid en steun.

Met vriendelijke groet,
Youri
Projectmanager, LWD in Verbinding
lwdverbindt@gmail.com

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...