maandag 14 oktober 2024

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve reacties. LWD in Verbinding zet zich in voor zowel mensen met als zonder beperking, en we richten ons daarnaast ook op ouderen en volwassenen. Inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen vormen de kern van ons werk.

Hoewel er enkele negatieve reacties zijn geweest, blijven wij vastbesloten om door te gaan. Wij staan open voor constructieve feedback en dialoog, mits dit op een respectvolle manier gebeurt. Ons werk heeft positieve impact op de gemeenschap, en we zullen blijven groeien om deze impact te vergroten. Wij laten ons niet tegenhouden door ongefundeerde kritiek.

Veiligheid en online monitoring

Om de veiligheid van onze organisatie en onze deelnemers te waarborgen, houden wij zowel online als offline communicatie goed in de gaten. We werken nauw samen met onze partners, zoals Amaryllis en de wijkagent, om eventuele zorgen serieus te nemen en gepaste maatregelen te treffen. Personen die herhaaldelijk negatief en grensoverschrijdend gedrag vertonen, zullen worden geweerd van onze evenementen, in overeenstemming met ons veiligheidsbeleid.

Onlangs ben ik persoonlijk op straat uitgescholden. Dit incident wordt op dit moment besproken met de wijkagent, omdat de veiligheid van mijzelf en mijn team prioriteit heeft. Wij zullen niet aarzelen om actie te ondernemen om de veiligheid van iedereen binnen LWD in Verbinding te waarborgen.

Vastberadenheid en positieve impact

LWD in Verbinding blijft zich richten op het ondersteunen van de gemeenschap. Onze missie is om mensen met en zonder beperking samen te brengen en hen te helpen zich verder te ontwikkelen. We hebben al veel successen geboekt en zijn trots op de positieve bijdrage die wij leveren.

Ondanks de obstakels blijven wij met veerkracht en doorzettingsvermogen doorgaan. Wij zullen niet buigen voor negatieve reacties, maar blijven ons inzetten voor een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen. Samen met onze partners blijven we bouwen aan een sterke en verbonden gemeenschap.

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...