woensdag 9 oktober 2024

Welkom bij LWD in Verbinding

LWD in Verbinding is een enthousiaste vrijwilligersprojectgroep die zich richt op het organiseren van lokale evenementen in en rondom Leeuwarden. Vanuit het Netwerkcentrum Leeuwarden creëren we een ruimte voor verbinding, samenwerking en positieve impact in onze gemeenschap.

Onze Missie

Onze missie is om betekenisvolle evenementen te organiseren die mensen samenbrengen en de gemeenschap versterken. We werken vanuit het Netwerkcentrum Leeuwarden, waar we onze projecten realiseren met de steun van De Klomp. Hoewel we opereren met een bescheiden budget, zijn we vastberaden om waardevolle ervaringen te bieden voor iedereen die betrokken is.

Wat We Doen

Als vrijwilligersgroep dragen we bij aan het Netwerkcentrum door verschillende taken uit te voeren, zoals:

Organiseren van lokale evenementen

Helpen bij open dagen

Ondersteunen van dagelijkse werkzaamheden in het Netwerkcentrum


Dit zien we als een wederdienst aan het centrum en een kans om actief bij te dragen aan onze gemeenschap.

Toekomstplannen

We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst die we graag met jullie willen delen. Hoewel deze momenteel in de "koelkast" staan, zijn we enthousiast over wat komen gaat en kijken we uit naar een moment waarop we deze ideeën kunnen onthullen.

Positieve Impact

Wij geloven in het belang van een constructieve en positieve omgeving. We zijn ons bewust van de kritiek die soms wordt geuit over ons project, en we kiezen ervoor om selectief te zijn in wie we toelaten tot onze evenementen. Dit helpt ons om een veilige en ondersteunende sfeer te waarborgen voor alle deelnemers.

Word Betrokken

We nodigen iedereen uit om ons te volgen op sociale media voor updates over onze projecten en evenementen. Heb je interesse om mee te helpen of meer te leren over wat we doen? Neem dan contact met ons op via [e-mail] of bezoek onze sociale mediakanalen.

Volg ons op:

Aanmelden voor onze nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen door je aan te melden via lwdverbindt@gmail.com.

Contactinformatie: Voor vragen kun je ons bereiken via lwdverbindt@gmail.com of telefonisch op +31623613161 .

Samen kunnen we werken aan een sterkere, meer verbonden toekomst voor Leeuwarden!

Geen opmerkingen:

Statement van Youri, Oprichter en Projectmanager van LWD in Verbinding

Als oprichter en projectmanager van LWD in Verbinding wil ik benadrukken dat wij ons niet laten beïnvloeden door een kleine groep negatieve ...